torsdag 24. september 2009

Bilder fra de første dagene



















Æsj, er det virkelig noen som vil betrakte dette som brød??















































Mitt vakre bad...

5 kommentarer:

  1. Hei og hå!
    Det er godt å høre at du finner deg vel til rette i din nye tilværelse. Noe er nok uvant i forhold til det du er vant med, men det er jo slik det skal være.

    Her har vi det stort sett bra. I dag har vi hatt kontroll av det elektriske anlegget i huset, og det gikk ganske bra. Tror ikke det er så mye som må rettes opp.

    Ellers fikk jeg tilbake min kjære sykkel i dag. Den har klart både crashen og reisa nordover tilsynelatende uten skader. Nå har den hedersplass i stua Jeg må pusse og kose litt med den før den får tilbake plassen sin i sykkelbua.

    I helga skal jeg på blåtur med koret og Randi til Svolvær med LVO. Jeg må vel ha med en tjukk "kjerringmadrass" å ligge på. Det blir nok for hardt å ligge på golvet på et liggeunderlag med alle ribbeinsbruddene mine.

    Ha det fortsatt bra i din franske tilværelse!

    Varm klem fra Pappa

    SvarSlett
  2. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

    SvarSlett
  3. Virker som du har det koselig der nede i de varmere strøk. På meg ble det enda mer snø og kulde (Men vinter er jo bare morsomt så lenge det er ekstremforhold, ikke sant...)

    Hva skyldes din emigrasjon fra den norske jord? Enklere sagt: Hva driver du med der nede? :)

    Klem fra Sylvi

    SvarSlett
  4. Pappa: Flott at sykkelen er kommet hjem, og jeg kan vel ikke si at jeg er overraska over at du må ha den stående i stua. Fikk med meg at blåturen gikk til Klo. Håper dere hadde de fint. Vel, vi snakkes på skype i kveld. À ce soir;)

    Sylvi: Hyggelig at du følger med! Hvordan er det på folkehøgskole i Finnmark? Snø allerede? :O Det er det ikke her. Gikk i t-skjorte hele gårdagen. Passer meg finfint!
    Her i Frankrike skal jeg være såkalt volontør. Det vil si at jeg skal jobbe frivillig, altså uten lønn, men jeg får et slags stipend som dekker reiseutgifter og kost og losji. Finansiert av et EU-program som heter Aktiv Ungdom. Jeg skal jobbe med syv franske på tre prosjekter i løpet av året. Det jeg vet til nå, er at ett av dem går ut på å arbeide med eldre (men ikke som om vi var hjelpepleiere, men at vi skal gjøre ting sammen med dem, så de får litt sosial omgang!). Et annet prosjekt går ut på å arbeide med miljø; vi skal gjøre en del vedlikehold av parker o.l, men vet ikke nøyaktig hva enda. Jeg skal nok skrive på bloggen når jeg vet mer! Kos deg der oppi nord:)

    SvarSlett
  5. Høres gøy ut! Blir spennende å følge med på bloggen din :) Har en kompis som også er voluntør, borti Skottland. Det mest interessante han foreløpig har gjort da, er å havne på sykehus med hjertesvikt. Men proffe leger og litt medisin gjorde susen!

    Folkehøgskole i Finnmark er urolig gøy (Og nei, vi har heldigvis ikke snø enda, her er ganske fint og varmt høstevær! ), det skjer utrolig mye hele tida. Har bare vært her i seks uker, og har allerede vært med på ganske mye forskjellig. Du kan lese noe av det på bloggen min: http://sylvisoytun.blogspot.com :)

    Lykke til med prosjektene!

    SvarSlett